Nieuws

Op zaterdag 13 mei presenteert Muziekvereniging Volharding Korendijk een spetterend concert met een gastoptreden van niemand minder dan Het Shantykoor De Hoeksche Waard!

Ons orkest zal u betoveren met hun muzikale klanken, en Het Shantykoor De Hoeksche Waard zal u meenemen op een reis van zeemansliederen en maritieme sfeer. Het belooft een unieke combinatie te worden van muziek en zang, die u niet wilt missen!

De kaartjes voor dit concert kosten slechts €7,50 per persoon en zijn te koop aan de deur in dorpshuis de Swaensvoet. De zaal gaat open om 19:00 uur en het concert begint om 19:30 uur.

Mis het niet! Vol = Vol. Wij hopen u te mogen verwelkomen op ons concert!

Afgelopen zaterdag vond onze jaarlijkse muziekdag plaats in dorpshuis de Swaensvoet.

In 2 groepen is er door de muzikanten van het orkest hard gerepeteerd op nieuwe muziek. De stukken waren dit jaar 'Efteling Highlights' en 'La Antigua'. 

Tussendoor is er gezellig met elkaar geluncht en als afsluiting van de dag was er een mini-concert. Alle bezoekers, bedankt voor jullie komst! Daarna hebben wij heerlijk met elkaar gegeten. Het was weer een geslaagde dag met een goede voorbereiding voor aankomende concerten.